1398/10/11 چهارشنبه
پیام تبریک معاون آموزشی به مناسبت روز پرستار
دکتر مبارک روز پرستار را به خانواده پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی این دانشکده با صدور پیامی روز پرستار را تبریک گفت:
در متن پیام ایشان آمده است:
بی شک نامگذاری ولادت با سعادت اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار، نشان از ارزش والای شغل شریف پرستاری دارد. در این زمینه، پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه های حوزه درمان، نقش بسزایی در حفظ، تامین و ارتقای سلامت جامعه دارند.
اینجانب با تبریک روز پرستار و ارج نهادن به خدمات جامعه پرستاری اعم از استادان،مربیان، پرستاران ودانشجویان رشته پرستاری از خداوند سبحان دوام توفیقات یکایک شما عزیزان را آرزو می نمایم.
امیداست در تمام شؤن کارو زندگی خاصه درتحقق اهداف" پرستاری جامعه نگر،سلامت همگانی و رضایت مردم"  موفق و مؤید باشید.