رویدادهای آموزشی-تحقیقاتی و دانشجویی-فرهنگی

پرداخت کمک هزینه خرید لوازم به دانشجویان حادثه دیده

با توجه به اینکه بخشی از لوازم شخصی دانشجویان در اثر حادثه آتش سوزی از بین رفت، معاون فرهنگی و دانشجویی از پرداخت کمک هزینه خرید لوازم به ایشان خبرداد.

1402/10/18 دوشنبه
در روز سوم واحد دوم نیز آماده شد

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان بعدازظهر امروز مورخ 18دی ماه 1402 دانشجویان حادثه دیده به محل سکونت جدیدشان نقل مکان کردند.

1402/10/18 دوشنبه
تنها دو روز پس از وقوع حادثه

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ظهر امروز مورخ 17دی ماه 1402 دانشجویان حادثه دیده به محل سکونت جدیدشان نقل مکان کردند.

1402/10/17 یکشنبه
اولین جرقه گرما در هوای سرد حادثه آفرید!

گزارش آتش‌نشانی در خصوص حادثه آتش‌سوزی عصر روز پنجشنبه 14 دی ماه در سرای دانشجویی دخترانه شهید قنوتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، که با اقدام به موقع مسئولین ذی ربط خسارت جانی در پی نداشت.

1402/10/17 یکشنبه
اطلاعیه شماره 2 ثبت نام دانشجویان جدید سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه علـوم پزشکی آبادان

پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی آبادان، اطلاعیه زیر را به دقت مطالعه نموده و بر اساس آن برای ثبت نام اقدام نمایند.

1402/7/18 سه‌شنبه
اطلاعیه شماره 1 ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 1402

1402/7/13 پنجشنبه
بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

1402/6/19 یکشنبه
کارگاه آشنایی با انواع محیط کشت و روش‌های کشت در باکتری‌شناسی پزشکی

معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری، مدیریت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار می‌نماید:

1402/1/27 یکشنبه
کارگاه گام به گام تا پژوهشگر شدن

1402/1/25 جمعه
اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد

به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص حوزه‌های دانشجویی و مسائل فرهنگی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان نشستی سه روزه با حضور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل فرمانداری آبادان برگزار شد.

1401/12/20 شنبه
ایستگاه صلواتی به مناسبت اعیاد شعبانیه

با همکاری کانون مهدویت و هیئت الرضا برگزار شد

1401/12/8 دوشنبه
بدرقه کاروان دانشجویان دانشگاه اعزامی به المپیاد همگانی کشور

تیم ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی آبادان، توسط معاون فرهنگی دانشجویی بدرقه و به منظور شرکت در پنجمین المپیاد همگانی عازم خزرآباد ساری شدند.

1401/12/5 جمعه
برنامه زمانبندی برگزاری کارگاه شورای انضباطی جهت دانشجویان جدیدالورود ترم بهمن 1401

دبیر شورای انضباطی معاونت فرهنگی و دانشجویی برنامه کارگاه های آشنایی با شیوه نامه اجرایی و آیین نامه انضباطی دانشجویی را اعلام کرد.

1401/12/3 چهارشنبه
نشست معاون فرهنگی و دانشجویی با دبیران کانون های فرهنگی

جلسه پرسش و پاسخ دبیران کانون های فرهنگی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی‌آبادان برگزار گردید.

1401/12/2 سه‌شنبه
کارگاه روش تحقیق کیفی مقدماتی

معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان

1401/11/5 چهارشنبه
فراخوان ثبت‌نام در پانزدهمین المپیاد دانشجویی

معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان

1401/11/2 یکشنبه
عقد تفاهم نامه معاونت فرهنگی و دانشجویی با اداره آموزش و پرورش شهرستان خرمشهر.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ازعقد تفاهم نامه طی جلسه‌ای با رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان خرمشهر با حضور مسئول اداره مشاوره دانشجویی خبر داد. .

1401/10/18 یکشنبه
آگاهی و بصیرت دانشجویان در رشد و ارتقاء میهن عزیزمان موثر است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان طی پیامی سالروز حماسه هویزه و روز شهدای دانشجو را گرامیداشت. طراح پوستر: طیبه آزادبخت.

1401/10/16 جمعه
پوستر/ موندن و کوه خاطرات.

مفداآبادان به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) و روز تکریم مادران و همسران پوستر این روز را تدوین و منتشر نمود.

1401/10/16 جمعه
مشاور اجرایی معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت با کارکنان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان دیدار کرد.

به گزارش مفداآبادان صبح امروز دکتر صادقیان، مشاور اجرایی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی؛ در نشستی صمیمانه با مسئولین این معاونت به گفتگو نشست.

1401/10/14 چهارشنبه
123>>>