اخبار و رویدادهای مهم

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان به مناسبت هفته سلامت

1403/2/1 شنبه

رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت سال ۱۴۰۳ پیامی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، در متن پیام دکتر سید محمد محمدی آمده است: فرارسیدن هفته سلامت در ایران اسلامی، فرصتی ویژه را فراهم آورد تا با تاملی مغتنم بر استعدادهای حاضر در حوزه سلامت و توجه به خواسته‌های به حق ملت شریف، قدمی محکم را در راه نیل به اهداف این عرصه برداریم.
بدون شک مبحث سلامت به عنوان یکی از متغیرهای اصلی در پیشرفت جوامع بشری و از بارزترین تکالیف سران کشور، همیشه مورد توجه است و امسال نیز با نگاهی توده‌محور با شعار «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» به دنبال ایجاد بستری مناسب برای ارائه خدماتی بهینه و بیش از پیش است.
در همین راستا اینجانب به نوبه خویش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر جبهه سلامت و قدردانی از همت صادقانه و خالصانه اساتید گرانمایه، کارکنان تلاشگر و دانشجویان متعهد دانشگاه علوم پزشکی آبادان، هفته سلامت را خدمت این بزرگواران تهنیت گفته و از درگاه ایزدمنان توفیق و بهروزی روزافزون ایشان را در مسیر رسیدن به اهداف یادشده مسئلت دارم.
آرشیو
كلمات كليدي :هفته سلامتدانشگاه علوم پزشکی آبادان