اخبار و رویدادهای مهم

خدمات‌رسانی گروه جهادی دندانپزشکان اصفهان در آبادان

1402/12/26 شنبه

۴۰ دندانپزشک جهادگر اصفهان با حضور در آبادان به مدد جویان در درمانگاه شهید سلیمانی این شهرستان خدمات‌رسانی کردند.

به گزارش خبرنگار وب‌دا  از آبادان، مسئول سازمان‌های مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت از برگزاری طرح محرومیت‌زدایی گروه جهادی دندانپزشکان اصفهان خبر داد.

این گروه جهادی درمانی با سابقه برگزاری ۱۳۲ طرح محرومیت‌زدایی  با ۲۰ یونیت دندانپزشکی ، از روز ۲۳ الی ۲۵ اسفند با حضور ۴۸ دندانپزشک و پرسنل،  روزانه به ۸۰ تا ۱۰۰ نفرخدمات دندانپزشکی رایگان ارائه دادند.

این جهادگران سلامت  با  حضور در درمانگاه خیریه شهید سلیمانی خدمت‌گذار اقشار کم درآمد بویژه مددجویان تحت پوشش سازمان‌های حمایتی و موسسات خیریه شهرستان آبادان بودند.

در ادامه مسئول مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی آبادان از مقامات شهری و همه سازمان‌ها و خیرینی که در این اقدام جهادی و خداپسندانه همکاری داشتند، قدردانی کرد.

در پایان کار گروه جهادی در ستاد عتبات عالیات با اهدای هدایای متبرک از آنان قدردانی شد.

آرشیو
كلمات كليدي :سازمان‌های مردم نهاد و خیرین حوزه سلامتگروه جهادی دندانپزشکان اصفهاندانشگاه علوم پزشکی آبادان
تعداد بازديد پورتال: 15000267
آخرين ويرايش صفحه