اخبار و رویدادهای مهم

برگزاری آزمون جذب بهورزان در جنوب غرب خوزستان

1402/12/26 شنبه

آزمون جذب ۹۸ بهورز در دانشگاه علوم پزشکی آبادان با شرکت ۴۷۶ داوطلب برگزار شد.

دکتر عبدالله خوان زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار کرد: این متقاضیان با مدرک تحصیلی دیپلم، کاردانی و کارشناسی در این آزمون شرکت کردند و پس از موفقیت در آزمون کتبی با ۲ برابر ظرفیت به مرحله مصاحبه دعوت می‌شوند.

دکتر خوان زاده گفت: داوطلبان پس از قبولی به مدت ۲سال در مراکز آموزش بهورزی مشغول به تحصیل خواهند شد و پس از پایان دوره و انجام مراحل گزینش به صورت پیمانی جذب مجموعه بهداشت می‌شوند.

وی افزود: از این تعداد؛ ۲۷۷ نفر زن و ۱۹۹ نفر نیز مرد بودند که برای تصدی ۹8 پست بهورزی شامل ۲۴ پست در آبادان، ۲۸ پست در خرمشهر و ۴۶ پست در شادگان به رقابت پرداختند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه فعالیت بهورزان بعنوان سربازان خط مقدم جبهه سلامت نقش موثری در ارتقای شاخص‌های بهداشتی دارند، یادآور شد: جذب و حضور این بهورزان در خانه‌های بهداشت کمک بزرگی به تامین و رفع کمبود نیروی انسانی و ارتقای سطح سلامت مردم روستا خواهد کرد.

آرشیو
كلمات كليدي :برگزاری آزمون جذب بهورزانجنوب غرب خوزستان